2. Rekreasyon Festivali

Turizm Rekreasyonu dersi kapsamında 2018 yılında birincisi düzenlenen Kumluca Rekreasyon Festivalinin ikincisi 29.05.2022 tarihinde düzenlenecektir. 5-21 yaş arasındaki bireyleri kapsayacak etkinliklerle; dezavantajlı grupları desteklemek, bu tür faaliyetlerden uzak kalan kişilerin sosyal gelişimine katkıda bulunmak ve kurumlar arası sosyal etkileşimi geliştirmek amaçlanmaktadır. Etkinlik kapsamında; Canlı Langırt, Bungee Run, Ayak Dartı ile Şişme Kaydırak, Fil Kaydırak, Sevimli Kedi Yatay Şişme Oyunu, Geleneksel Oyunlar, Canlı Müzik Aktiviteleri, Palyaço ve Sahne Sanatları Gösterileri, Takım ve Bireysel Parkur Oyunları, Wushu Dünya Şampiyonlarının Taulu Gösterisi gerçekleştirilecektir. Etkinliğe Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden hizmet alan tüm kuruluşlar ile üniversitemiz öğrenci ve akademisyenleri aileleriyle birlikte davetlidir.