Bölüm Başkanından

Rekreasyon Bölümü, nitelikli ve kaliteli eğitim anlayışı ile kurumsallaşmasını günden güne sürdürmektedir. Geleneksel eğitim sisteminin farklılaştığı, teknoloji ile uyum içinde olunması gereken bir süreçte bölümdeki öğretim elemanları, tüm öğrencilerimizi; ilgi, yetenek ve kapasiteleri doğrultusunda özveriyle yönlendirmeye çalışmaktadır. Özünde insana önem veren bir eğitim anlayışını barındıran ve bunun üzerine kurulan bir yaklaşımda; öğrencinin fikirlerine ve kararlarına her zaman önem vermeyi öncelik saymak gerekmektedir.

Bahsi geçen bu yaklaşımlarla yetişecek nesillerin sonuçta; sağlam bir algı ve analiz becerisine sahip, yüksek bilinç seviyesi olan bireyler olarak toplumda yer almalarına zemin hazırlanmaktadır. Hedeflere ulaşmak doğrultusunda, Rekreasyon alanında etkin bir kurum olmak amacıyla kararlılıkla faaliyetler sürdürülmektedir. Mezun olacak her öğrencinin mesleki performansının en üst seviyede olması bölümdeki tüm öğretim elemanlarının yegâne temennisidir.

Doç. Dr. Fatih YAŞARTÜRK
Rekreasyon Bölüm Başkanı