1. 2. 3. ve 4. Sınıf Öğrencilerimiz Danışmanlarıyla Buluştu

Rekreasyon bölüm öğrencilerimiz danışman hocalarıyla online ortamda buluştu. Görüş, öneri ve isteklerin  dile getirildiği online toplantıda bölüm öğrencilerimiz danışman hocalarıyla bilgi alışverişinde bulundular. Öğrencilerimiz, öğretmen ve öğrencinin sanal ortamda bir araya gelmesiyle yapılabilen uzaktan eğitim sürecinin rekreasyon bölüm hocaları tarafından çok ciddi bir şekilde yürütüldüğünü dile getirdi. Bölüm başkanlığı olarak bizler de uzaktan eğitimi sürecinde  online eğitimin dezavantajlarından ziyade avantajlarına odaklanarak bilişim teknolojisiyle öğrencilerimiz için bu süreçi daha kaliteli ve işlevsel bir hale getirmeyi planlıyoruz.

Rekreasyon Bölüm Başkanlığı

• 2022-2023 Akademik yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi