Bölümümüzde Kariyer Günleri Şöyleşisi Etkinliği Gerçekleştirildi

Bölümümüz koordinatörlüğünde Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve REKÇAD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Bülent GÜRBÜZ’ün konuk olduğu ve moderatörlüğünü Bölüm Başkanınımız Doç. Dr. Fatih YAŞARTÜRK’ün yaptığı “Rekreasyon ve Kariyer Seçimi” temalı kariyer söyleşisi etkinliği gerçekleştirilmiştir. Etkinliğimize fakültemiz öğretim elemanları, mezun, lisansüstü ve lisans öğrencileri ile farklı fakültede görev yapmakta olan öğretim üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Konuğumuz kendi kariyer hikayesinden başlayarak alanın geleceğine dair, öğrencilerimizin yurtdışı imkanlarının önemi, kariyer olanakları, bölümümüzün iş imkanlarına ve bu imkanlardan en iyi şekilde faydalanabilmelerine ışık tutacak bilgileri engin deneyimleri ile sunum eşliğinde aktarmıştır. Etkinlik soru-cevap bölümünün ardından fakülte Dekanımız Sayın Prof. Dr. Bilal DEMİRHAN’ın konuğa teşekkür belgesinin çevrim içi ortamda takdim etmesi ile son buldu.