Rekreasyon Bölümünün Yeni Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi: Yolculuk Başlıyor..

Rekreasyon bölümünü kazanan 1. sınıf öğrencileri için bölümümüze  uyum süreci kapsamında, bölümümüz öğretim elemanlarının da katılımıyla 04.10.2023 Çarşamba günü saat 14.30’da  oryantasyon toplantısı yapıldı. Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Fatih YAŞARTÜRK tarafından yeni kazanan öğrencilerimize yönelik açılış konuşması ile program başladı ve sonrasında bölümümüze ilişkin sunumu ile devam etti. Oryantasyon eğitimi sunumu bitiminde bölüm öğretim üyeleri ve öğretim elemanlarının kişisel ve akademik özgeçmişlerini tanıtmalarının ardından  öğrencilerden gelen sorular cevaplandı.Oryantasyon toplantısı, öğretim üyeleri elemanlarının 1. Sınıf öğrencilerine Rekreasyon bölümü misyonu doğrultusunda başarılı bir eğitim-öğretim hayatı geçirmeleri dileklerinde bulunmaları ile tamamlandı. Ayrıca toplantı sonrasında son sınıf öğrencilerimizin rehberliğinde yeni öğrencilerimize üniversitemizdeki sosyal tesisler, kütüphane, yemekhane ve rektörlük binasının tanıtılması ile son buldu. bölümümüz son sınıf öğrencilerinin rehberliğinde fakültemizi tanıma fırsatı buldu.