2023-2024 Bahar Dönemine İlişkin Ders Seçimi, Kayıt İşlemleri ve Mevzuat Bilgilendirme Toplantıları Gerçekleştirildi

Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde akademik danışmanlık ve yıllık eylem planı kapsamında öğrencilerimize 5 Şubat 2024 Pazartesi günü ders seçimleri, danışmanlık işlemleri ve yönetmelik konularında Zoom Meeting uygulaması üzerinden bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya bölüm başkanı Doç. Dr. Fatih YAŞARTÜRK' ün yanı sıra bölümümüz öğretim elemanları katıldı. Akademik danışmanlar konuya ilişkin sunum gerçekleştirmelerinin ardından sunum sonunda öğrencilerimizden gelen soruları yanıtladılar. Toplantı yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dilek ve temennisiyle sonlandırıldı.