Bölüm Başkanından

Bartın Üniversitesi 22 Mayıs 2008 tarih ve 5765 sayılı kanun ile kurulduktan sonra Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörlüğü’ne bağlı iken adı ve bağlantısı değiştirilerek Bartın Üniversitesi Rektörlüğü’ne bağlanmıştır. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 26.01.2010 tarihinde kurulmuş ve bu tarihten itibaren Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğüne Sayın Yrd. Doç. Dr. Murat KUL atanmıştır. Bu tarihten itibaren Müdürümüz tarafından özverili çalışmalar yapılarak Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun misyon ve vizyonu doğrultusunda çalışmalara başlamıştır. 2017 yılında Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğüne Sayın Doç. Dr. Taner BOZKUŞ atanmıştır. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 17 Nisan 2019 968 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı ile Spor Bilimleri Fakültesi olmuştur. Spor Bilimleri Fakültesi kurulduğunda ilk dekanlık görevini Prof. Dr. Mehmet GÜÇLÜ yürütmüştür. 10.05.2019 tarihinde Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı öğretim üyesi Prof. Dr. Bülent CENGİZ dekanlık görevine atanmış olup halen görevini yürütmektedir. 08.03.2019 tarihinde Rekreasyon Bölümü Başkanlığına atandım. Bu süreç sırasında şahsım ve bölümünde görev yapan arkadaşlarla birlikte bu ailenin bir parçası olarak 2019 yılından itibaren bölüm başkanlığı görevini yürütmekteyim.

Dr. Öğr. Üyesi Hayri AKYÜZ