Mezun Öğrencilerimizin Mezun Bilgi Sistemine Kaydolmasına İlişkin

Değerli Mezunlarımız;

Mezun portalımız sizlerle daima iletişim halinde bulunmak ve iş imkânları sunabilmek için açılmıştır.

Sisteme giriş yapabilmeniz ve diğer mezunlarla iletişim halinde olmanız adına 2015 yılı ve öncesinde mezun olanların Kullanıcı Adı ve Şifreleri T.C. Kimlik Numaranız olarak belirlenmiştir.

2015 yılından sonra mezun olanların Kullanıcı Adı: Öğrenci Numaraları; Şifreleri: Daha önce kendi belirledikleri şifreleridir.
Mezun Bilgi Sistemine Giriş için tıklayınız

Kullanıcı adı ve şifresini hatırlamayan öğrencilerimizin  bu adresden  sıfırlama işlemlerini yapabilirler. Karşılaştığınız diğer sıkıntılar için   ubys@bartin.edu.tr mail adresine ad, soyad ve T.C. Kimlik numaralarını belirten bir posta göndermeleri gerekmektedir.

Mezun Öğrencilerimize de kurumsal e-posta hizmeti sağlamaktayız. Kurumsal e-posta hizmetinden yararlanmak isteyen öğrencilerimiz “https://form.bartin.edu.tr/w3/eposta-istek-formu.html” internet sayfasındaki formu doldurmaları gerekmektedir. Bu e-posta hesabı ile Office 365 uygulamalarını (Word, Excel vb.) online kullanabilir ya da bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz ve sizden hiçbir ücret talep edilmez. Ayrıca 5 TB bulut depolama alanı sağlanmaktadır. Office 365 kurumsal e-posta hizmetinin ayrıntılı dokümanı için tıklayınız.

Mezun Memnuniyet Anketi için tıklayınız