Bölümümüz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönem Başı Değerlendirme ve Öğrenci Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Bölümümüz 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı bahar dönemi ders kayıtlanma ve dönem başı değerlendirme toplantısı çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Akademik danışmanlar öğrencilerimiz ile sanal ortamda bir araya gelerek belli başlı konularda öğrencileri bilgilendirdi. Ders kayıtları, program özelinde verilen dersler, çevrim içi ve fiziksel derslerin işlenişi, akademik takvim, mezuniyet koşullarına ilişkin öğrencilerimize bilgilendirmeler yapıldı. Toplantı Akademik danışmanlarımızın yeni döneme ilişkin güzel dileklerini iletmeleriyle son buldu.