Bölümümüzün "Rekreasyon İşi ve Kar Maksimizasyonu" Söyleşi Etkinliği

Bölümümüz tarafından, rekreasyon alanının yetkin ve deneyimli isimlerinden biri olan Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Yıldırım ŞİMŞEK’in katılımlarıyla “Rekreasyon İşi ve Kâr Maksimizasyonu” söyleşisi gerçekleştirilmiştir. Değerli konuğumuz, öğrencilerimiz ve mezunlarımızla bir araya gelerek öğrencilerimizin rekreasyona olan bakış açısına katkı, kariyer seçimi ve gelecekte istihdam edilebilecekleri sektörler hakkında değerli bilgi ve deneyimlerini paylaşmıştır. Değerli konuğumuza plaketini Bölüm başkanımız Doç. Dr. Fatih YAŞARTÜRK takdim etmiştir. Kendisine teşekkür ederiz.
  • Bölümümüzde Akreditasyon Sürecine İlişkin Çalışmalar Devam Ediyor.