Rekreasyon bölümü gönüllülük ve toplumsal duyarlılık kapsamında etkinlikler gerçekleştirildi

Rekreasyon bölümü gönüllülük ve toplumsal duyarlılık uygulaması çerçevesinde bölüm Öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Varol KORKMAZ tarafından 2021-2022 Bahar dönemi sürecinde Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Mehmet TUNÇKOL hocamızın başkanlığında ve rekreasyon bölümündeki değerli öğretim elemanlarının da katkılarıyla, 1 Kan 3 Can sloganıyla Kızılay kan verme etkinliği düzenlenmiş olup, 135 ünite kan toplanmıştır. Ayrıca,  rekreasyon bölümü bünyesinde şehit mezarlıklarımızın temizliği, çevreye olan duyarlılığımızın bir göstergesi olarak, doğayı koruma çiçek dikimi Yalı ve İnkum civarında çevre temizliği ve sokak hayvanlarına mama ve köy okullarına kitap yardımı yapılarak sosyal sorumluluk proje faaliyetlerinde bulunulmuış ve başarıyla tamamlamıştır. Emeği geçen tüm değerli öğretim elemanı ve bölüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.