Rekreasyon Bölümü 2019-2020 Bahar Dönemi Öncesi Akademik Toplantısını Gerçekleştirdi.

Rekreasyon bölümü öğretim üyeleri/elemanları Doç. Dr. Fatih YAŞARTÜRK başkanlığında 2019-2020 Bahar dönemi öncesinde akademik bölümü kurulunu gerçekleştirdi. Toplantı gündeminde:

• Yeni eğitim-öğretim dönemine yönelik ders kayıtlarının verimli şekilde yapılması ve öğrencilerle iletişim halinde olunması,
  • Bölüm dışı derslerin seçiminde öğrencilerimize katkı ve tecrübe sağlayacak şekilde yönlendirilmesi
  • Dönem içerisinde yapılacak olan etkinliklerin değerlendirilmesi konuları yer aldı.
  • Rekreasyon Öğrencileri Bartın Kent Müzesini Ziyaret Ettiler.